Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Saturday, 13 April 2013

Tutorial Pasang Cursor(Cursor4U)


Hai semua.Harini rajin pulakk nak buat tuto untuk newbie.Dah baca tajuk kan?Bukannya susah pun nak buat,asalkan korang follow step yg saya berikan :D

 Pergi SINI

Pilih categories cursor yang korang nak.Ada bnyak tu,kalau Aza,pilih anime.Klik la
Macam ni k?

Dah klik ?Baguss!!Bila dah klik,ada bnyak lagi anak2 dia kat bawah tu kann?So,dgn senang hati korang pilihlah nak yang mana satu .Like thiss!!

Kalau Aza,pilih Domo.So,klik la.Lepastu,keluarla cursor yg comel loteh tuu..
Klik cursor yang korang nak tu!Then,klik 'tab' Blogger/Blogspot.Dekat bawah tu ada dua kotak mcm ni kan?
Ada two box right ?Kalau korang guna old interface,copy code atas,kalau guna new interface,copy code bawah !

Dekat situ dah ada instruction kan ?Ikut lahh..

Save dan Siapp!!



2 Surat Cinta:

Budi bahasa,budaya kita :)