Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Sunday, 21 April 2013

Doodle Segment by Munirah MN


Hai Assalamualaikum Readers.Harini,Aza baru je join Segment Doodle.Sroll,scroll,ehh macam menarik je.Kalau tak,tidak terupdate lah blog ni.Bismillahirrahmanirrahim...


Syarat-syarat penyertaan
Wajib follow blog Munirah
Sunat Like Fanpage
Buat Entry bertajuk 'Doodle Segment by Munirah MN'
Copy banner dan paste serta linkkan ke entry INI
Mesti lengkap butir-butir doodle yang awak nak!
Sunat tag kawan-kawan,tapi biarlah meriah kan ?
Letak link entry anda di komen entry INI

Butir Doodle yang saya nak :-
MESTI TULIS: Azzah

doodle perempuan

warna tudung:FC98DC
warna baju:EA68EF
warna tali pinggang:apa-apa warna yang sesuai
warna skirts:soft pink(klau Munirah rasa tak sesuai,ubah lah ikut citarasa)
warna kasut:F93ECD
Warna handbag:soft purple

Friday, 19 April 2013

Freebies Cute Icon


Hai semua..Masuk harini,dah 6 hari Aza tak update blog..Hehe..asyik layan facebook jer!Freebies ni direquest oleh Azira.Jom Menerjah

                                          Barbie Pink Smile

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                                  
                                                             Fairy Colour
 

                                                   Girly Smilies

      
                                                   Mini Cute icon

                                                  
                                                             Pastel Smiley
 

Oke done! Link?right click je image tu :)Have fun !Credit to:Erfanani