Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Sunday, 21 April 2013

Doodle Segment by Munirah MN


Hai Assalamualaikum Readers.Harini,Aza baru je join Segment Doodle.Sroll,scroll,ehh macam menarik je.Kalau tak,tidak terupdate lah blog ni.Bismillahirrahmanirrahim...


Syarat-syarat penyertaan
Wajib follow blog Munirah
Sunat Like Fanpage
Buat Entry bertajuk 'Doodle Segment by Munirah MN'
Copy banner dan paste serta linkkan ke entry INI
Mesti lengkap butir-butir doodle yang awak nak!
Sunat tag kawan-kawan,tapi biarlah meriah kan ?
Letak link entry anda di komen entry INI

Butir Doodle yang saya nak :-
MESTI TULIS: Azzah

doodle perempuan

warna tudung:FC98DC
warna baju:EA68EF
warna tali pinggang:apa-apa warna yang sesuai
warna skirts:soft pink(klau Munirah rasa tak sesuai,ubah lah ikut citarasa)
warna kasut:F93ECD
Warna handbag:soft purple

3 Surat Cinta:

  1. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    done follow
    http://iema90.blogspot.com/2013/04/doodle-segment-by-munirah-mn.html

    ReplyDelete
  2. THANKS JOIN . SILA AMBIL :D
    http://be-readers.blogspot.com/2013/05/penyerahan-doodle-segment-by-munirah-mn_16.html

    ReplyDelete

Budi bahasa,budaya kita :)