Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Sunday, 13 March 2016

Hadis Palsu Yang Popular !!!


Assalamualaikum everyone! So today saya nak share dgn semua pasal hadis palsu.Selama ni,sya percaya habis dengan hadis di bawah ni tapi rupa rupanya fake.Astaghfirullahalazim.





SUMBER:TWITTER

Friday, 8 January 2016

Common Mistakes Dalam Solat-Part 2



Assalamualaikum w.b.t. Ya Allah,lama sangat tak update blog,maklumlah sibuk dengan PT3 last year hehe.So,kali ni,saya nak share "common mistakes dalam solat part 2" Yang ni ada tambahan sikit berbanding dengan yg part 1.Harap harap entry simple ni dapat membawa manfaat kepada kita semua insyaAllah.
p/s ; dah alang alang singgah tu,like lah facebook page sekali hehe