Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Wednesday, 29 May 2013

Tutorial Cbox Cute


Hai semua.Tadi check cbox and then ada orang request tuto iaitu Tutorial Cbox Cute.Tuto ni direquest oleh
Fiza .Okey,let start it!

Macam ni hah :3

 1.First korang mesti SIGN IN dekat sini KLIK
2.Kalau takde account cbox,sign up lah dulu .

3.Click look and feel and click colours and fonts.Tak paham?Tengok gambar kat bawah ni :-

4.Lepas tu keluar macam ni :) Korang isilah warna ikut kesukaan korang macam ni :-

5.Siap?Klik Apply.And then korang ambiklah code yang dia bagi tu. Senang je kan?
~Selamat Mencuba~
Nota Kaki:-Kalau ada yang tak paham,boleh komen kat entry ni ok?Saya sedia membantu:)
Credit to:Nurin Aziz

2 Surat Cinta:

  1. kak areza ..oppps betul kah tu aku eja apa2 jk lah code nya yang mna satu

    ReplyDelete

Budi bahasa,budaya kita :)