Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Sunday, 13 March 2016

Hadis Palsu Yang Popular !!!

Assalamualaikum everyone! So today saya nak share dgn semua pasal hadis palsu.Selama ni,sya percaya habis dengan hadis di bawah ni tapi rupa rupanya fake.Astaghfirullahalazim.





SUMBER:TWITTER

24 comments:

  1. Terima kasih banyak2 atas perkongsian yg amat bermanfaat ini

    ReplyDelete
  2. a really nice sharing. thanks alot^^

    ReplyDelete
  3. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, terima kasih atas perkongsiannya.

    ReplyDelete
  5. Bahaya dah kan skrg.. tu yg tak berani nak share benda yg kita tak pasti lg. Shaz dok baca je.

    ReplyDelete
  6. wuish, mai pun baru tahu. Thanks ya utk info ni :)

    ReplyDelete
  7. Ouch! Baru tahu ni.
    Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  8. Baru tahu pasal ni. Terima kasih sebab share :)

    ReplyDelete
  9. yang pic last tu pernah baca... tau yg itu palsu...
    tapi yg atas2tu memang tak tau :/

    ReplyDelete
  10. thanks share :)
    haih. byk jugak sebenarnya yg palsu ish.

    ReplyDelete
  11. terima kasih sebab shared ! huhu info yang berguna ;) risau sungguh sekrang ni ; kadang2 main share je ilmu taktahu betul ke tak

    ReplyDelete
  12. thanks and nice sharing :) Banyak hadis palsu sekarang. kena berjaga-jaga..

    ReplyDelete
  13. thank you share sis. saya mintak repost dan credit to your blog. semoga diperluaskan info nie

    ReplyDelete
  14. selalu jugak terbaca hadis2 palsu yg ni. terima kasih share!

    ReplyDelete
  15. hadis palsu.., jauhi lah dan jgn terlibat.,

    ReplyDelete
  16. Astaghfirullah...Terima Kasih informasinya kakak.
    Semoga selalu diberi kebaikan dan keberkahan untuk kita semua. Aamiin.

    ReplyDelete
  17. terime kasih sebab sharing info ni.. zaman sekarang ni memang kene berhati-hati.

    ReplyDelete

Budi bahasa,budaya kita :)