Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Monday, 29 December 2014

Common Mistakes Dalam Solat


Assalamualaikum dan hai semua.
Apa khabar?Sihat?Alhamdulillah.Entry kali ni simple sahaja ya :) Walaupun ringkas,saya harap bermanfaat.

Sedar tak sedar kalau solat mesti ada sahaja mistakes yang kita buat kan.Saya pun macam tu jugak.Thats why saya nak kongsi dengan pembaca semua.Ni dia few mistakes yang selalu kita buat.Hope lepas ni dah tak buat lagi lah ya.Jom sama sama berubah.Solat pun jadi lebih khusyuk tau :D


Itu sahaja untuk kali ini.Sekian.Semoga bermanfaat untuk kita semua,InsyaAllah :)Assalamualaikum


20 Surat Cinta:

  1. Mcm yg kita tau, solat tu cegah kemungkaran kn. tp knp kdg2 org solat ttp lakukan perkara mungkar.. ust ckp, sbb slh satunya, dalam solat kita tu, ada pergerakan yg salah mcm yg dlm gambar ni tunjuk (dan faktor2 yg lain). So kita kena pastikan yang pergerakan dlm solat yang kita lkukan lima waktu sehari-hari ni tepat dan sempurna. Mmg bermanfaat post ni :)

    ReplyDelete
  2. nice sharing...semoga bermanfaat.. :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wahh In Sya Allah. Terimakasih untuk tunjuk ajar ni! ;)

    http://sarahhijabista.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wuhuu informasi yang bagus. Semoga mendapat pahala :)

    Saya follow sini jugak :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. good sharing. moga dpat berkah :)
    salam maulidurrasul~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah,aamiin.Salam Maulidur Rasul juga :)

      Delete
  7. trimaksih ats perkongsian tu :) kadang xsedar kesalahan2 mcm tu ..

    ReplyDelete
  8. eh rakan, acane nak buat banner macam kau tuu ?

    ReplyDelete
  9. best! hikhik. Laagi lagi bila rukuk kena 90° kan hehhe thankssssw

    ReplyDelete
  10. kena ambil perhatian benda2 ceni even nmpk 'common' je en. thanks sharing info (:

    ReplyDelete

Budi bahasa,budaya kita :)