Home Owner Tutobies EXCHANGE TIPS/INFO

Saturday, 16 February 2013

Friends Till Jannah , InsyaAllah :)


-heyhoy semua!harini Aza nak cerita pasal kawan-kawan Aza masa sekolah rendah dulu .Aza rindu diorang sesangat .sekarang ni hnya dua orang jaa yg satu sekolah ngan Aza . Tehah ngan Fiqah .Siapa nak tengok gambar2 kenangan manis kitaorang ?Dengan sukacitanya , saya nak kongsikan beberapa keping gmbar sewaktu kami bersama .Jom Meneroka .

 Yang ni nama dia Farah Farhana .Dia ni LawaKing sekolah XD .Farah yg tinggi tu .
Yang ini pulak nama dia Fatihah . Alaa , yg Aza cerita dekat atas tadi tuu .Dia ni classmate Aza sekarang .Dia ni baik tau.Suka tlg org .Tapi dia tak rapat sgtlah dgn Aza .Btw,kami tetap kawan.
Hah ,yang Ni pun classmates akuu .Comel kan diaa ?Dia ni model sekolah rendah kami .Dia tak sombong k .Nama dia Afiqah Sam .Dia ni salah seorang bff Aza :)Malah dia classmates Aza dekat sk menengah ni XD
Oke , yang ini namanya Nurul Fadhilah a.k.a Dielah .Dia kaki 'outing' k ?budak ni mmg suka makan n shopping .Tapi aku tetap syg dia .Dia ni sensitif sikit tpi taklah terok sgt.Just nice XD.
 Ini pulak nama dia Scha.Yg pegang beg coklat tu hah .Bapak diaa org Korea .Amek kaw !Serious k, bapa dia org Korea.Dia ni pdai,comel n baek.aku suka kawan ngan diaa :)
 Yang ini nama dia Misrah.Tarikh lahir dia sama dgn aku.Tuh yg special siket tu XD.Bagi aku, dia ni comel n kelakar .
Tudung hitam ni , nama dia Zakiah a.k.a Yaya.Orgnya comel tpi dia suka salah faham sikit.Tapi akuu faham.Biasalah , manusia katakan :)

 Yang ini namanya Izzah .Dulu kami rapat .tpi skrg tak .tak tahu ape jadi dah .tpi dia still kawan aku :*

Yang ni gambar kami time sambut hari raya 2012 . aku rindu dorang sesangat.Peace yaww XD.

Oke, itu jaa.aku tak nak share banyak sgt .kang org tak sanggup baca pulak .Dah puas dah kan usha gambar akuu ? hehe .lain kali aku update lagi k ? byebye :*

4 Surat Cinta:

  1. Aza sedih nya aqu bukak nh blog !rnduaqu ma kmu smua !hha

    ReplyDelete
  2. argg!!!!!!!!!!!!aq wyndu ngan bsk brnama izzah adillah gri. btw rindu aq ngan dya

    ReplyDelete
  3. rindu kaw sygg ?aq pun rindu dia,tpi dia nda kawan aku :(

    ReplyDelete
  4. Munira,memang sedih .Air jatuh dari mata :)

    ReplyDelete

Budi bahasa,budaya kita :)